Vrijdag 20 maart staat het event ECOMMERCE FRIDAY 2020 gepland. In verband met de toenemende dreiging rond het coronavirus hebben meerdere bedrijven en sprekers aangegeven komende periode geen events te bezoeken. Daarnaast staat de gezondheid van de bezoekers voorop. De organisatie heeft daarom besloten om het evenement ECOMMERCE FRIDAY 2020 te verplaatsen. Een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk. Erik Brunekreef, clustermanager Topcentrum E-commerce: “Om het evenement tot een gezamenlijk succes te maken, is de organisatie tot het besluit gekomen om het evenement te verplaatsen. Samen met de leden van Topcentrum E-commerce is dit nu de meest verstandige keuze en stelt het de 11 sprekers en 250 bezoekers in de gelegenheid om ons event op een later moment te bezoeken.

Nieuwe datum, zelfde aanbod
ECOMMERCE FRIDAY 2020 biedt op de nieuwe datum een ongewijzigd programma aan met het thema Personalized Commerce. Bezoekers en sponsoren die een ticket gekocht hebben, kunnen met hetzelfde ticket het evenement bezoeken

Recommended Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *