Na een inspirerende middag tijdens Ecommerce Friday, waar E-commerceprofessionals worden bijgepraat over de laatste trends rond Personalized Commerce, is er ook ruimte voor vertier. En bij een online wereld, hoort natuurlijk een online game. Wie durft de uitdaging aan om een potje FIFA20 te spelen tegen één van de winnaars van de eDivisie, de eSportcompetitie van de Eredivisie. Tony Kok won, samen met Jonas Ghebrehiwot, half februari de competitie tegen andere eSporters uit de Eredivisie met het voetbalspel FIFA20. Tony en Jonas komen uit voor PEC Zwolle.

Je kunt de strijd aan op het virtuele voetbalveld naast het hoofdpodium, gesponsord door Home of eSports. Meer weten? Kijk op www.homeofesports.nl

Heb je nog geen kaarten? Wees er dan snel bij!

Recommended Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *